Image

Exclusieve woonbeleving aan zee

Het prestigieuze project SKY Towers in Oostende van Vastgoedgroep Degroote ademt klasse uit. Op de unieke locatie vlakbij zee hebben bewoners een sensationeel zicht op de zee en het strand vanuit hun appartement. 

Het project op de voormalige site van de Oostendse Hotelschool bestaat uit twee torens met in totaal 500 appartementen. Het complex zal niet enkel gekenmerkt worden door appartementen. Er komt ook een SKY bar, viersterrenhotel, wellnesscenter, en een mix van kantoren en handelsruimten. Diversiteit in stijl.

Semi-private binnentuin

Samen omringen de SKY Towers de semi-private binnentuin die het groene hart van SKY District vormt. De groene binnentuin maakt deze exclusieve woonbeleving aan zee compleet, pal in het centrum van Oostende. 

Met hun extra grote terrassen, enorme glasgevels en een hoogstaande afwerking, lopen binnen- en buitenbeleving naadloos in elkaar over.

In harmonie met de zee

Net als bouwpromotor Degroote heeft Castelein een bijzondere en hechte band met ’t zeetje. Team Castelein verwezenlijkte al enorm veel realisaties aan de kust en weet dus als geen ander hoe de harmonie tussen het gebouw en de bijzondere zilte omgeving tot stand te brengen.