Moderne setting met landschapstuin in Eke

Onderhoudsvriendelijk

Dat een tuin niet altijd weelderig en kleurrijk hoeft te zijn om in elk seizoen te kunnen bloeien, bewijst deze moderne setting in Eke. De combinatie van wintergroene heesters, delicate siergrassen en enkele eerste keus karaktervolle bomen zorgen voor een onderhoudsvriendelijk resultaat.

Dit strakke tuinproject bestaat uit twee woningen. Beide woningen hebben een moderne stijl en zijn in dezelfde materialen afgewerkt, met een verschillende gevelsteen. De tuinen van de woningen mochten volgens hetzelfde concept worden uitgewerkt. 
 

Image

zwartgelakte schuifpoorten

Vooraan zorgen op maat gemaakte zwartgelakte schuifpoorten en tuinpoortjes voor een strakke afwerking van deze landschapstuin. De zeer ruime opritten zijn verfraaid met grind en Franse dolomiet. 
De terrassen zijn afgewerkt met prachtige keramische tegels op tegeldragers. De niveauverschillen zijn overal weggewerkt met een trede en ledstrips of met strakke taluds richting de achterliggende waterloop. Deze keramische tegels keren terug in de toegangspaden naar de woningen, hier in verlijmde toepassing. 
 

Image

Grassen en groenmassieven

Onze klant maakte hier de keuze voor een strakke en sobere beplanting in deze landschapstuin. Wintergroene grassen en groenmassieven zorgen voor de mooie structuur. Meerdere meerstammige solitairen brengen als blikvanger karakter in de tuin. 

Image
Image
Image