Ons team voor uw tuin

Bij Castelein werkt alleen talent. Vandaag staat de tuinonderneming van Dieter Castelein met een hecht team van 35 vakmensen klaar om samen tot prachtige resultaten te komen. Met veel drive draagt iedereen zijn of haar steentje bij in het volledige proces. Projectbegeleiders, architecten, administratieve medewerkers, uitvoerders … allemaal hebben we één gemeenschappelijk doel: een naadloos tuinproject creëren en afwerken met tevredenheid van de klant.

Expertise van A tot Z

Na het eerste contact met daarin de wensen en noden gaat ons designteam aan de slag. Creatieve en geschoolde tuinarchitecten met één doel: van enkele kleine ideeën een totale beleving maken. Onze vakmensen zorgen in geen tijd voor een afgewerkt geheel. Tijdig en tijdloos.

Onze service eindigt niet wanneer we uw tuin na oplevering verlaten. Klanten met hun eigen groene vingers kunnen bij onze experten terecht voor advies en tips voor elk seizoen. Daarnaast staan er ook enkele gemotiveerde tuinmannen en -vrouwen klaar om uw tuin te onderhouden.

Deel uitmaken
van dit team?

Bij Castelein werkt alleen talent. Vandaag staat de tuinonderneming van Dieter Castelein met een hecht team van bijna 40 vakmensen klaar om samen tot prachtige resultaten te komen. Met veel drive draagt iedereen zijn of haar steentje bij in het volledige proces. 

Image
U bent
particulier
U bent
professioneel