Onze zorg voor uw ontzorging

Kiest u voor Castelein, dan beginnen wij al met de belofte ons aan onze beloftes te houden. Wij hanteren en houden ons strikt aan een duidelijk stappenplan. Van het eerste bezoek aan onze showroom, tot opmeting ter plaatse, ontwerpplannen en uitvoering. Allemaal volgens een transparante tijdlijn met een vlotte en logische opvolging van het tuinproject. 

01

Ontwerp

Een ontwerpplan is zoveel meer dan een beplanting alleen. We denken dan aan de integratie van bijgebouwen en ook aan zwembaden, zitruimtes, niveauverschillen aanpakken. Met andere woorden: het verlengen van de leefruimte.

Aan de hand van een eigen opgemaakt ontwerpplan, werken we via onderstaande stappen:

-    Schetsontwerp: Het schetsontwerp bevat ook de globale budgetraming van de uit te voeren werken. Zo krijgt u al vrij vroeg in het proces een voorstelling van het esthetische luik en hebt u ook een idee van de kostprijs. De plannen worden vervolgens herwerkt tot een definitief ontwerpplan met voorgelegde materialen en composities: onze visie op uw project.

 

-    Beplantingsplan: Dit komt wat later aan bod in het totale proces met volledige inspraak en mogelijkheid tot herwerking.

   Verlichtings- en elektriciteitsplan: Verlichting gaat veel verder dan boomspots in de tuin. In het verlichtingsplan nemen we ook de buitenarmaturen rond de woning onder de loep. We zorgen voor een samenhang in lijn en stijl voor een high-end resultaat.

 

-    Uitvoeringsplan: Dit plan vormt de laatste en belangrijke stap in het proces. Voor ons is de kwaliteit van de uitgevoerde werken primordiaal. Niet enkel op visueel vlak maar ook op constructief niveau. 

 

Image
02

Uitvoering

Alle werken die via een architectuurplan verlopen, krijgen ter plaatse op de werf opvolging door de architect die het plan heeft opgemaakt. Een globaal aanspreekpunt zorgt voor comfort en rust op de werf. 

De rode draad in het volledige project is kwaliteit op ieder vlak. Daarom gebeurt de uitvoering exclusief door eigen mensen en met eigen materialen. Dit stelt ons in staat de relatie tussen uitvoerders en eindklanten te verkorten en kunnen we snel en vlot te werk gaan. 

 

Image
03

Onderhoud

Na afronding van het tuinproject doet Castelein een onderhoudsvoorstel op jaarbasis. Dit gebeurt volledig naar de wens van de klant. Om de kwaliteit en eenduidigheid te waarborgen, is de architect in het begin aanwezig bij het onderhoud om het bij te sturen waar nodig en mee de groenmassieven en hagen te bepalen.

 

Tijdens het onderhoud van de tuin wordt het finale uitzicht van het ontwerp gevormd! Wij zorgen zo voor de opvolging en evaluatie van uw tuin. U krijgt ook toegang tot uw persoonlijke klantenportaal waar u alle informatie over onderhoud ook kunt terugvinden.Uw gemaakte investering komt 100% tot zijn recht bij Castelein. 

 

Image
U bent
particulier
U bent
professioneel