Image

Onze ruime showroom
vol inspiratie

In onze uitgebreide showroom en showtuin vindt u alle mogelijke materialen en stijlen om kleur te geven aan uw droomtuin. Uw nieuwe tuin krijgt stilaan vorm tijdens een sfeervol en ontspannen bezoek in Eernegem. Wij begeleiden u graag in iedere fase van uw tuinproject. In de vergaderruimte staat een lekker versgemalen kopje koffie klaar. Omringd door stalen en voorbeelden, bespreken we uw project en krijgen we samen inspiratie en ideeën over de uitwerking van de tuinaanleg.

De showroom biedt u een breed gamma aan tegels in natuursteen, keramisch of beton. Verharding kan ook met verschillende soorten grind of charmevolle kleiklinkers. U ziet ook de mogelijkheden voor afsluitingen, afwatering, verlichting, vijverfolies, profielen, enz. Eindeloos veel harde materialen die onontbeerlijk zijn in de aanleg van een complete tuin.

Image

Unieke showtuin

Laat u inspireren in onze showtuin met verschillende technieken en opbouw. Wij helpen u op weg naar een groene oase zoals u die voor ogen heeft. 

Uw dromen worden hier al een beetje tastbaar.

Image

Contacteer

Droomt u van een tuin waarin u elke dag kunt genieten? Denkt u eraan uw tuin om te vormen tot een geheel waarin u elk seizoen kunt genieten? Kom langs en we bespreken samen de mogelijkheden.

Image
Image
Image

Laat u inspireren door onze klasse in huis

Image
Image
Image
U bent
particulier
U bent
professioneel