Complete tuinfacelift met natuurlijk cachet in Middelkerke

Tuin renoveren met creativiteit

In Middelkerke gaf Castelein deze bestaande tuin een complete facelift. Rond de typische kustvilla lieten onze tuinarchitecten hun creativiteit de vrije loop, volgens de wensen en het budget van de klant. 

Bij het renoveren van deze klassieke tuin maakten we gebruik van natuurlijke verhardingsmaterialen zoals kalksteen en blauwe hardsteen. Het natuurlijke cachet is compleet met de integratie van waterdoorlatende Vlaamse kleischelpen op verschillende plaatsen.

Flagstones creëren een speelse verharding naar de lager gelegen garage en naar het hardhouten zonneterras met ligbedden. 

 

Image

Biozwembad voor verfrissende sfeer

Het verwarmde biozwembad met kristalhelder water zorgt voor de verfrissende sfeer in het geheel. We hebben hier gekozen voor een klassieke dichting met vlotte en natuurlijke opwarming van het zwembad. Hiervoor zorgen ook de bovengrondse en discreet weggestopte solarlamellen die optimaal gebruikmaken van de zonnewarmte.

Image

Warme houten gloed

Out Moar bracht een warme houten gloed in dit tuingeheel. De gevel van de bestaande garage is bekleed met ceder. Aan de woning zorgen een overdekte loungeruimte en luifel voor een vergroting van het zitgedeelte bij kouder weer of regen. In deze gerenoveerde tuin brengen de tuinpoorten de nodige privacy en afscherming. 

Ook ’s avonds is het volop genieten van de sfeerverlichting in deze klassieke tuin met geïntegreerde boom- en grondspots, wandarmaturen en zoveel meer.

 

Image
Image
Image
U bent
particulier
U bent
professioneel