Instant verliefd op deze aangelegde tuin in Knokke

Rustgevend en landelijk

Dit is een tijdloze kustvilla in Knokke met rustgevende tuin die aansluit op de prachtige architectuur van het gebouw. De landelijke aangelegde tuin is een plek waar alles een harmonieus geheel vormt: hoogwaardige natuurlijke verhardingsmaterialen, integratie van een zwembad en tuinberegening met bevloeiing.

Image

Azobé damwand

Het Azobé-vlechtwerk en wintergroene trapsgewijs geschoren hagen werken het niveauverschil in de tuin weg. Ditzelfde vlechtwerk komt terug in de voortuin, waar zo het verschil in hoogte naar de buren toe in een wand verborgen zit door houten elementen die natuurlijk vergrijzen. Gekloven blauwe hardsteenklinkers vormen de toegang naar de voordeur en naar de ondergrondse garage. Het voordeel van deze ruwe stenen is hun antislipwerking. 

 

Image

Altijd thuis
met deze tuin

Vooraan doet een kunststof grasdal met substraatfunderingen dienst als groene parking. Door de combinatie van het kunstgras en de juiste ondergrond bekomen we een vol en kwalitatief ogend gazon. Met deze landelijk aangelegde tuin in Knokke wilt u niet meer op vakantie!

 

Image
U bent
particulier
U bent
professioneel