Natuurlijke zwemvijver met zonneterras in Jabbeke

Het ultieme vakantiegevoel
 

Hier vindt u het ultieme vakantiegevoel in eigen tuin met natuurlijke zwemvijvers en een zonneterras. In Jabbeke renoveerde Castelein deze landelijke en toch hedendaagse tuin. In een bedrijfsomgeving creëerden we een oase van rust met speelse lijnen. De terrassen en trappen in kleiklinkers werden behouden en mooi geïntegreerd in het geheel. 

Image

Glooiende borders

De eerdere strakke haagmassieven maakten plaats voor groenblijvende wolkvormen en glooiende borders. De bestaande waterbuffer van de serres vormden wij om tot een natuurlijke zwemvijver met plantenfilter. Deze waterpartij wordt gevoed door bodemwater en krijgt een natuurlijke toevoer van de serres. Een pompinstallatie zorgt voor de nodige circulatie van het water.

Image

Symbiose tussen oud & nieuw

Op het eerste niveau integreerden we een terras in verouderde Belgische blauwe hardsteen. De voortuin kreeg een volledige renovatie met nieuwe, maar toch rustieke materialen. Ancienne Belgique kleiklinkers sieren het pad en zijn koperbruin opgevoegd tegen onkruidgroei. Recuperatie arduin boordstenen, die we in het oude centrum van Brugge nog vinden, maken de trede richting de voordeur. Groenblijvende wolkvormen omarmen de voortuin en zorgen voor structuur. Siergrassen met accentbeplanting en voorjaarsbloembollen brengen de kleurtoets in het geheel. Welkom in deze oase van rust

 

Image
Image
Image
U bent
particulier
U bent
professioneel