Image

Alles op stock

Als partner voor bouwpromotoren, steden en gemeenten, weet Castelein als geen ander dat u snelheid, opvolging en budget enorm belangrijk vindt bij de uitwerking van uw immo project. In ons magazijn hebben wij een ruime voorraad aan materiaal om u snel te kunnen bedienen binnen de vooropgestelde termijn en het gekozen budget.

Image

Ons team staat klaar

Wij staan met een hecht team van meer dan 35 gedreven medewerkers klaar om samen tot prachtige resultaten te komen. Van ontwerp tot uitvoering. Onze studiedienst voor daksystemen staat u in raad en daad bij over de juiste capillaire watersystemen voor groendaken.

Image

State of the art showroom

De showroom biedt een breed gamma aan tegels, verschillende soorten grind of charmevolle kleiklinkers. U ziet ook de mogelijkheden voor afsluitingen, afwatering, verlichting, vijverfolies, profielen, enz. Eindeloos veel harde materialen voor de aanleg van een complete binnentuin en omgeving van uw bouwproject.

Image
Image
Image

Grote showtuin

Laat u inspireren in onze showtuin met verschillende technieken en opbouw van grassen, heesters, bomen in combinatie met verhardingen en afsluitingen. Ontdek de ecologische, op maat gemaakte bijgebouwen en tuinconstructies van hoogwaardige kwaliteit. De waterpartijen geven een extra toets aan elke tuin. Iedere creatie door Castelein is een unieke realisatie. 

Image
Image
Image
U bent
particulier
U bent
professioneel