Dieter Castelein

Het West-Vlaams ondernemerschap zit bij zaakvoerder Dieter Castelein in het bloed. Zijn gedrevenheid vertaalt zich in passie voor perfectie. Dagelijks gaat hij op zoek naar verbeterde technieken en is hij sterk bezig met innovatie. Dit enthousiasme vindt u terug bij alle medewerkers van Castelein: van tuinarchitect tot tuinaannemer. Een team dat zorgt voor alle fasen van uw project.

Jarenlange
ervaring

“Mijn verhaal in de tuinbouw en de tuinarchitectuur begon 20 jaar geleden. Keer op keer merkte ik hoe belangrijk timing en overleg is tussen de verschillende aannemers. Denk maar aan de juiste afwatering of de afstemming tussen de vloerder en de aannemer van de tuinberging. Daarom schakelde Castelein al snel over tot totaalprojecten. Wij denken mee over de volledige tuin en ontzorgen de klant helemaal. Van plan tot uitvoering, van carport tot zwembad en verlichting: één aanspreekpunt. Dit alles in perfecte harmonie met de architectuur van de woning of het bedrijfsgebouw. Snel en efficiënt. Dankzij ons team van specialisten maken we de totaalbeleving waar mensen van dromen.”

Image

Wij staan voor
kwaliteit

Kwaliteit zit in de details, en daar draagt team Castelein de grootste zorg van. Na de eerste kennismaking en opmeting gaan de ontwerptekenaars aan de slag. Ze houden rekening met elk aspect van de omgeving en vooral: de wensen en het budget van de klant. Na goedkeuring van het ontwerp en de planning zorgen onze vakmensen voor de grondige uitvoering en een tijdige oplevering van een nieuw, elegant en praktisch tuinconcept.

Image
U bent
particulier
U bent
professioneel