Image

Dieter Castelein jarenlange ervaring

Het West-Vlaams ondernemerschap zit bij zaakvoerder Dieter Castelein in het bloed. Zijn gedrevenheid vertaalt zich in passie voor perfectie. Dagelijks gaat hij op zoek naar verbeterde technieken en is hij sterk bezig met innovatie. Dit enthousiasme vindt u terug bij alle medewerkers van Castelein: van tuinarchitect tot tuinaannemer. Een team dat zorgt voor alle fasen van uw project.

Image
Image

Team Castelein

Bij Castelein werkt alleen talent. Vandaag staat de tuinonderneming van Dieter Castelein met een hecht team van zo'n 35 vakmensen klaar om samen tot prachtige resultaten te komen. Met veel drive draagt iedereen zijn of haar steentje bij in het volledige proces. Projectbegeleiders, architecten, administratieve medewerkers, uitvoerders … allemaal hebben we één gemeenschappelijk doel: een naadloos tuinproject creëren en afwerken met tevredenheid van de klant.

Werkwijze

Kiest u voor Castelein, dan beginnen wij al met de belofte ons aan onze beloftes te houden. Wij hanteren en houden ons strikt aan een duidelijk stappenplan. Van het eerste bezoek aan onze showroom, tot opmeting ter plaatse, ontwerpplannen en uitvoering. Allemaal volgens een transparante tijdlijn met een vlotte en logische opvolging van het tuinproject. 

Image
U bent
particulier
U bent
professioneel