Team Castelein

Het West-Vlaams ondernemerschap zit bij zaakvoerder Dieter Castelein in het bloed. Zijn gedrevenheid vertaalt zich in passie voor perfectie. Dagelijks gaat hij op zoek naar verbeterde technieken en is hij sterk bezig met innovatie. Omringd door een sterk team van vakmensen, zorgt Castelein voor alle fasen van de omgevingsaanleg in uw project. U vindt in onze omgevingsrealisaties wat buiten uw verwachting ligt.

Expertise van A tot Z

Bij Castelein werkt alleen talent. Vandaag staat de tuinonderneming van Dieter Castelein met een hecht team van 35 mensen klaar om samen tot prachtige resultaten te komen. Met veel drive draagt iedereen zijn of haar steentje bij in het volledige proces. Projectbegeleiders, architecten, administratieve medewerkers, uitvoerders … allemaal hebben we één gemeenschappelijk doel: een naadloos tuinproject creëren en afwerken met tevredenheid van de klant.

Deel uitmaken
van dit team?

Bij Castelein werkt alleen talent. Vandaag staat de tuinonderneming van Dieter Castelein met een hecht team van 35 mensen klaar om samen tot prachtige resultaten te komen. Met veel drive draagt iedereen zijn of haar steentje bij in het volledige proces.

Image
U bent
particulier
U bent
professioneel