Castelein Outdoor neemt deel aan het Voka Accelero traject voor duurzame groei

Castelein Outdoor heeft de ambitie om te blijven groeien en daarom nemen we dit jaar deel aan het Voka Accelero traject. Als groeiend bedrijf weten we dat dit heel wat uitdagingen met zich meebrengt. Gelukkig staan we er niet alleen voor en kunnen we rekenen op de expertise van Voka, het Vlaams netwerk van ondernemingen.

Castelein Outdoor neemt deel aan het Voka Accelero traject voor duurzame groei

Workshop en rondleiding



Onlangs mochten we als deelnemer van het Voka Accelero traject andere groeibedrijven ontvangen op ons bedrijf voor een workshop en een rondleiding.



Het was een inspirerende dag waarbij we ervaringen konden uitwisselen en kennismaakten met andere deelnemende bedrijven die dezelfde ambities delen om duurzaam te groeien.

 

Waarom deelnemen aan het Voka Accelero traject?



Bij Voka Accelero worden alle aspecten van duurzame groei aangepakt. Zo wordt er gekeken naar de groeiklaarheid van het bedrijf, de groeistrategie en andere belangrijke factoren zoals HR-beleid. Dit programma helpt ons om als bedrijf te groeien op een duurzame en verantwoorde manier.





Conclusie

Omdat we met Castelein Outdoor streven naar duurzame groei, zijn we vastberaden om alle uitdagingen aan te pakken die dit met zich meebrengt. Het Voka Accelero traject biedt ons de nodige begeleiding om duurzaam en verantwoord te groeien. We zijn trots om deel uit te maken van dit programma en we geloven dat het ons zal helpen om ons groeitraject voort te zetten en ons bedrijf te ontwikkelen op een duurzame manier.

We kijken dan ook met veel verwachtingen uit naar de volgende stappen in onze groeiambities en we zijn dankbaar voor de expertise en ondersteuning van Voka.

U bent
particulier
U bent
professioneel