Image

Groen, natuur, hecht en gezellig. Deze kernwoorden visualiseren het nieuwe woonproject Green C in Oostende perfect. Castelein en Vastgoed Degroote slaan de handen ineen op deze prachtige locatie vlakbij de kust en de stadskern. Een levendige wijk verbindt jong en oud in een enorme woonoase van appartementen, stapelwoningen met privé-tuin, bomen en groene eilanden met water en zitgelegenheden.

Frisse architectuur

De focus van de architectuur in deze omgevingsaanleg ligt op fris, licht en positief. Green C wordt een levendige wijk met veel nadruk op buitenruimten waar gezinnen en ouderen, vaste en tweedeverblijvers kunnen wandelen, zonnen, lezen, spelen en elkaar ontmoeten. De beplanting is perfect afgestemd om voldoende schaduw maar ook veel plaats voor zonlicht en warmte te bieden.

Openluchtcinema

Dit bijzondere Oostendse project weerspiegelt het wonen van de toekomst, zowel binnen als buiten. De aantrekkelijke voorzieningen in de omgeving trekken de bewoners naar buiten om elkaar te ontmoeten. Een fietspunt, een ware openluchtcinema, de ontmoetingsruimte en de petanquebaan zijn mooie voorbeelden van de sociale cohesie in Green C.  Kinderen kunnen vrij spelen in het groen van de autovrije wijk, ouders en grootouders genieten van de rust en de natuur middenin de bruisende stad Oostende.

Historische site voor gezond en gelukkig leven

Green C – The Garden verloopt in 4 fasen en telt in totaal 185 woongelegenheden in een enorme tuin. De site, vroeger het Sint-Jozefziekenhuis, komt zo weer tot leven. Gezondheid en gelukkig leven zijn boodschappen die uit de vroegere functie van het ziekenhuis worden meegenomen. Ontdek deze omgevingsaanleg van Castelein in hartje Oostende, vlakbij de kust.

U bent
particulier
U bent
professioneel